• Eenschijfsmachines zijn al geschikt voor vloeren vanaf 100 m2
  • Compact
  • Geschikt voor het schrobben of boenen van harde vloeren en tapijt
  • Verkrijgbaar van de meest bekende merken zoals Kärcher, Cleanfix, Tennant en Numatic
  • Van laagtoerenmachines tot ultrahighspeed
Eenschijfsmachine kopen

Eenschijfsmachine kopen

Voor het schoonmaken en onderhouden van harde vloeren en tapijt raden wij van DenoClean u aan om een eenschijfsmachine te kopen. Onze eenschijfmachines laten uw vloeren er op hun best uitzien. En schone en glanzende vloeren verhogen het gevoel van welzijn en comfort, zowel voor uw medewerkers als voor uw gasten en klanten. Het grote voordeel van een eenschijfsmachine is dat deze erg compact is.

Eenschijfsmachine kopen van de beste merken

Wanneer u besluit om bij ons een eenschijfsmachine te kopen, heeft u de keuze uit een groot aantal bekende merken. Van Tennant, Cleanfix en Kärcher tot Numatic, Nilfisk Alto, Taski en Dibo. Elk merk eenschijfsmachine heeft weer haar eigen unieke kenmerken, voordelen, toepassingen en types. Zo zijn er niet alleen laagtoerenmachines, maar juist ook ultrahighspeed eenschijfsmachines te koop. Voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing. Laat u door ons adviseren voor de beste oplossing voor uw vloer.

De voordelen van DenoClean

Wilt u een eenschijfsmachine kopen? Dan bent u bij DenoClean aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit nieuwe en gebruikte eenschijfsmachines. En niet alleen onze nieuwe, maar ook onze gebruikte machines voldoen aan alle veiligheidseisen volgens de NEN 3140 norm. Een uitstekende kwaliteit staat bij ons altijd centraal. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en keuren van elektrisch gereedschap en machines.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze eenschijfsmachines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 0493-380268 of kom naar onze showroom in Someren-Eind

0