• Reiniging in de breedste zin van het woord
  • Werkzaam in diverse branches: van automotive en carwash tot schoonmaakbedrijven en diverse industrieën
  • Jarenlange ervaring
  • We werken uitsluitend met vakmensen
  • Goede service en constante kwaliteit staan bij ons altijd centraal
  • Wij zijn gediplomeerd in het repareren, onderhouden en keuren van uw schrobmachines volgens de NEN 3140 norm

 

https://denoclean.nl

https://denoclean.nl

 

Of u nou een nieuwe of een gebruikte schrobmachine wilt kopen: bij DenoClean bent u aan het juiste adres. Wij leveren diverse types en diverse uitvoeringen van gebruikte schrobmachines. En al deze machines worden gereviseerd en onderworpen aan een strenge keuring, alvorens ze bij ons weer de verkoop in gaan. Al onze gebruikte schrobmachines zijn dus weer zo goed als nieuw: kapotte en versleten onderdelen worden vervangen en meestal zit er een nieuwe accu in.

Gebruikte schrobmachine kopen? Verschillende soorten verkrijgbaar

Onze gebruikte schrobmachines zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Dus wilt u een gebruikte schrobmachine kopen? Dan heeft u de keuze uit de volgende soorten. De handgeleide schrobmachines zijn handig om snel kleine oppervlakken te reinigen. Bij de step-on schrobmachine staat degene die de machine ‘bestuurt’ op een platform. De laatste variant is de zitschrobmachine, een schrobmachine waar de bestuurder echt op zit. Dit soort machines zijn geschikt vanaf een oppervlakte van 1500 m2.

Neem vrijblijvend contact met ons op

U leest het al: wilt u een gebruikte schrobmachine kopen? Dan heeft u bij ons de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden. Meer weten over de specifieke kenmerken van een bepaald type of wilt u advies over de beste machine in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 0493-380268 of kom naar onze showroom in Someren-Eind

0