• Automotive
  • Carwash
  • Schoonmaakbedrijven
  • Glazenwassers
  • Industriële bedrijven
  • Reparatie en keuren van machines en elektrisch gereedschap door gediplomeerde mensen
  • Verhuren van diverse nieuwe en gebruikte schrobmachines en andere reinigingsmachines

 

Gebruikte schrobmachines

Gebruikte schrobmachines

 

Bent u op zoek naar schrobmachines van een uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij DenoClean aan het juiste adres. Wij leveren nieuwe en gebruikte schrobmachines van de bekendste merken zoals Kärcher, Nerta, Nilfisk en Tennant. Al de schrobmachines die wij leveren kunnen zowel gladde als oneffen vloeren reinigen, strippen en polijsten. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent altijd van harte welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie ons uitgebreide assortiment te komen bekijken.

Verschillende soorten gebruikte schrobmachines

De gebruikte schrobmachines die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn leverbaar in verschillende soorten. Zo hebben we handgeleide schrobmachines die handig zijn om snel kleine oppervlakken te reinigen. Het voordeel van deze schrobmachine is dat redelijk zuinig zijn. De tweede variant is de step-on schrobmachine. Degene die de machine gebruikt staat op een platform. Met als voordeel overzicht en wendbaarheid. Ook hebben we zitschrobmachines. Dit soort machines zijn geschikt vanaf een oppervlakte van 1500 m2.

Gebruikte schrobmachines

Gebruikte schrobmachines

Neem vrijblijvend contact met ons op

Met onze jarenlange ervaring zijn we inmiddels uitstekend in staat om de verkoop van schoonmaakmachines en schoonmaakmiddelen van een hoge kwaliteit voor onze rekening te nemen. Zo ook onze gebruikte schrobmachines. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en keuren van elektrisch gereedschap en machines volgens de NEN 3140 norm.

Wit u een gebruikte schrobmachine aanschaffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 0493-380268 of kom naar onze showroom in Someren-Eind

0