DenoClean levert diverse kunststof beschermers:

Illu Gummi- & Kunststoffpflege 61 Ecoline

Rubber en kunststofbeschermer:

Onze hoogwaardige rubber en kunststof Care 61 is een emulsie van de nieuwste generatie die niet alleen reinigt maar diep van binnen vordert naar de oppervlakte en langdurige bescherming mee geeft. Dit water-based care is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de buitenruimte voor de verzorging van de ernstig vervaagd en verweerde plastic en rubber onderdelen, waardoor het een mooie glans geeft en betrouwbaar afgedicht. Het product is ook zeer geschikt te gebruiken op banden.

 

Kunststoff-Lederpflege-70

Kunststof en leder beschermer:

De nieuwe kunststof en leder beschermer Care 70 is een kwalitatief hoogwaardige product. De nieuwste generatie die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in het interieur. Het reinigt en verzorgt alle kunststof en leder onderdelen, waardoor het een satijnen glans geeft en betrouwbaar verzegeld. Het product is ook geschikt voor oude, broze en uitgedroogd lederen zetels dankzij deze innovatieve technologie om de behandelde oppervlakken terug naar hun oorspronkelijke uiterlijk te krijgen.

Kunststoff-Lederpflegemilch_024

Motor reiniger:

Deze motor-impregnatie is een uitstekende verzorging voor de motor en beschermt tegen de bestanddelen van de buitenwereld. Het product is ook geschikt voor de gehele motorruimte en kunnen op de kleinste gebieden beschermend werken. Motor reiniger trekt een verzorgende en creëert een beschermende film over het oppervlak. Vooral in de winter is dit zeer belangrijk voor het onderhoudt van gevoelige elektrische onderdelen en gevoelig rubberen slangen.

              images

Tyre Bumper WE

Tyre Bumper WE is het nieuwste op shop gebied van nerta.
Maakt banden weer zwart als nieuw.

             WE rack

Display voor WE by Nerta

[print_responsive_thumbnail_slider id=”1″]
0