DenoClean is met succes werkzaam als een bekend bedrijf op het gebied van productie en verkoop van professionele producten voor lakonderhoud van de auto en de bijbehorende machines.
Veel bedrijven die onze producten gebruiken voor vele jaren, rekenen wij u tot onze tevreden klanten.

Lakonderhoud Illu Anti-Hologramm Politur 11 Silikonfrei Ecoline mit NEU

Onze grof slijp pasta 21

Is een moderne slijp past van de nieuwe PORZELACK generatie, oplosmiddel en siliconen vrij.
Geoxideerde en doffe lakken weer snel op hoogglans.
Het product is ook uitermate geschikt voor nieuwe en vers gespoten lakken.Dankzij de bijzondere formule bereikt u snel en gemakkelijk het gewenste resultaat.

Lakonderhoud Super Cut Lackreiniger_034

Supercut Lackreiniger

Voor een vlot en schitterend resultaat biedt de slijppasta Super Cut, een verf reiniger met uitstekende textuur, die eenvoudig en zeer effectief kan worden gebruikt voor het verwijderen van diepere krassen, conditioneren van verweerden lakken
Dit verwijderd onze Super Cut snel door de krachtige samenstelling zelfs moeilijke gebieden van schade, zoals roest van chroom onderdelen of verfnevel. Dit product is vrij van siliconen, milieuvriendelijke en zeer efficiënt

Lakonderhoud Illu Anti-Hologramm Politur 11 Silikonfrei Ecoline mit NEU

Slijppasta Fijn 01

Slijppasta 01 is een moderne slijppasta van de nieuwe PORZELACK generatie, die niet alleen oplosmiddel en siliconen vrij is maar ook een langdurige glans geeft.
En geen resten achterlaat op bumpers en kunststofdelen.

Lakonderhoud Perfekt Hochglanz Silikonfrei_030

Perfect Polish

Perfect Polish is een speciale combinatie van zeer fijne polijst en hoogwaardige wax ingrediënten zorgen voor een diepe, duurzame glans en bescherming
Maakt de autolak weer als nieuw en verwijdert krasjes.
Is zowel met de hand als met een polijstmachine te verwerken.
Geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.
Bij zwaar verweerde of verkleurde lakken is het raadzaam de lak eerst te polijsten met een grovere polijstpasta.

Lakonderhoud Super Seal HTF_023

Super Seal

Superseal HTF zorgt voor een hoogglans en beschermen tegen permanent schadelijke invloeden.
Water en vuil pareld beter op het oppervlak en het voertuig zich gedurende een lange periode in een schone en nette staat.
Een waardevolle coating met de ingrediënten carnaubawas, polymeren en HTF (teflon) handhaaft de Superseal HTF is de optimale zorg dat de verf diep en een langdurige glans voor 5 tot 6 maanden- gegarandeerd

Lakonderhoud Wisch & Glanz

Wisch en Glans

Nieuw Wisch en Glans 75 wordt gebruikt om een ​snelle wax laag aan te brengen na het wassen van de oppervlakte

Lakonderhoud Express Wachs_038

Express Wax

Een wax met zeer goede conserverende eigenschappen.
Gemakkelijk te verwerken.
Geschikt voor nieuwe lakken.
Express Wax geeft een diepe glans en een goede bescherming, ook aan auto’s die voorbehandeld zijn met Compound of Super Lakreiniger. Laat geen witte resten achter op kunststof.

Lakonderhoud Brillant Wachs_036

Briljant Wax

BriljantWax is een vloeibare hardwax.
Zeer geschikt voor nieuwe autolakken of na gebruik van Perfect Polish of Super Lakreiniger.
Een speciale combinatie van hoogwaardige waxsoorten zorgt voor een diepe glans en een duurzame bescherming. Door het unieke recept is deze hardwax licht uit te poetsen en laat geen witte resten na op kunststof.

Lakonderhoud Blitz Wachs_035

Blitz Wax

Een hoogwaardige wax met bijzonder diepe glans.
Gemakkelijk te verwerken.
Geschikt voor nieuwe lakken en als nabehandeling na het polijsten.
Geeft een langdurige en zeer goede bescherming. Laat geen witte resten achter op kunststof.

Lakonderhoud Spezial Schleifpaste Extra Grob_033

Polijst pasta Blauw

De Polijst pasta brengt geoxideerde en doffe lakken weer snel op hoogglans.
Het product is ook uitermate geschikt voor nieuwe en vers gespoten lakken. Dankzij de bijzondere formule bereikt u snel en gemakkelijk het gewenste resultaat.
Voor een optimaal resultaat met de polijstmachine de gele Pad gebruiken!
Gebruik een laag tot medium toerental. Verwijder eventuele polijstresten met een micro doek.
De polijst pasta heeft een stofarme verwerking en gebruik van water is niet nodig. Het product is siliconenvrij.

                 Lakonderhoud 124_Fast_Green[1]

Magicone 124 Fast Green:

Een compound met snelle verwerking, goede correctie én weinig stof? Jawel, die bestaat en is genaamd 124 Fast Green van MagicOne. De polijstserie van MagicOne werkt met de nieuwste technologie op het gebied van synthetische micro-abrasives. Deze zorgen er voor dat je snel en eenvoudig lakimperfecties kunt verwijderen van elk soort lak. Door de binding van de ruwe materialen breken de micro polijstkorrels compleet af zonder te stoffen én zonder hulp van enige vorm van siliconen die erin verwerkt is. Dat is uniek! Wordt geleverd in 1 liter flacon.

             Lakonderhoud  magocone 129

Magicone 129 Purple Cut:

Dit polijstmiddel is het resultaat van onderzoek naar een one-product formulering op de nieuwere generatie autolakken. Het verschil met dit polijstmiddel is de grofheid waarmee hij eerst snijdt (compounden) en daarna eigenlijk helemaal doorgewerkt kan worden tot finishing effect. Bevat geen siliconen, krijt of andere toevoegingen die witte resten op kunststof achter zou kunnen laten. VOC Compliant. Wordt geleverd in 1 liter flacon.

                 Lakonderhoud 132_Blue_One[1]

Magicone 132 Blue One:

De 132 Blue One van MagicOne is een echte allrounder. Zowel toepasbaar om vanaf P1800 schuurkrassen te verwijderen tot aan het perfect finishen van de lak. Het maakt daarbij niet uit of het om oude loodgedragen lakken gaat of de hedendaagse watergedragen of keramische lakken. Ook deze polish van MagicOne is volledig vrij van siliconen, fillers, waxdelen of welke andere toevoegingen dan ook welke het resultaat tijdelijk kunnen beïnvloeden. Een uniek one step product volgens de laatste technologie, dus zonder stofvorming. Wordt geleverd in 1 liter flacon.

 

                 Lakonderhoud  magicone 236 k1

Magicone 236 K1:

MagicOne 236 K1 Pink is de grote baas in het finishen en perfectioneren in de allerlaatste polijststap. De lichte corrigerende functie verwijdert eenvoudig oxidatie en lichte swirls, terwijl carnauba bestandsdelen de glans direct naar een nieuw niveau tillen. Ideaal om deze als laatste stap te gebruiken voor het daadwerkelijk aanbrengen van de bescherming (wax of sealant). Wordt geleverd in 1 liter flacon.

                 Lakonderhoud magicone 355 flash gloss

Magicone 355 Flash Gloss:

Na het polijsten snel en eenvoudig zonder veel moeite een extra dikke punt op de i zetten? MagicOne 355 Flash Gloss to the rescue! Meer glans, meer reflectie en bescherming in één stap. MagicOne 355 Flash Gloss is opgebouwd uit carnaubawax en oliën die in de eerder strak gepolijste lak dringen. De extra toevoeging qua glans en diepte van de kleur is een serieuze meerwaarde! Hierna is de lak ook gedurende een week of 2 – 4 beschermd. Ideaal voor net dat beetje extra resultaat met een geringe inspanning. Dit product bevat geen krijtresten, dus slaat niet wit uit op kunststoffen of rubbers. Wordt geleverd in 1 liter flacon.

      Lakonderhoud YELLOW WAX

Yellow Wax Pro:

De Yellow Wax van PRO is misschien wel de meest eenvoudigste wax om te gebruiken die we ooit hebben getest. Laat u niet op het verkeerde been brengen door de lelijke verpakking, het gaat om het karakter en dat is bij deze wax meer dan in orde. Kinderlijk eenvoudige verwerkin door het easy on easy off principe: één veeg en het waxresidu is ook echt verwijderd zonder kans op ‘zweten’. De pure gele carnauba zorgt voor een diepe natte glans op zowel lichte kleuren als de warme en donkere kleuren. Zeker eentje die niet mag misbreken in de collectie voor de snelle top-ups en het ongelooflijk mooie resultaat. Wordt geleverd in 396 grams blik.

[print_responsive_thumbnail_slider id=”1″]
0