Het onderhoud van schrobmachines

  • Om de kwaliteit van uw schrobmachine(s) te garanderen
  • Om de levensduur van uw schrobmachines te verlengen
  • Om ervoor te zorgen dat uw machine het naar behoren blijft doen

 

Onderhoud schrobmachines

Onderhoud schrobmachines

 

Beschikt u over één of meerdere schrobmachines? Dan is het belangrijk om deze goed te onderhouden om het bovenstaande te kunnen garanderen. Voor het onderhoud schrobmachines bent u bij DenoClean aan het juiste adres. Wij zijn gediplomeerd in het repareren, onderhouden en keuren van uw schrobmachines volgens de NEN 3140 norm. Dit betekent dat al onze machines veilig zijn en dat werkzaamheden met of aan de machines veilig moet worden uitgevoerd. Deze veiligheid staat bij ons centraal.

Vakkundig onderhoud schrobmachines

Voor het onderhoud even eventuele reparaties aan uw schrobmachines kunt u bij ons rekenen op de inzet van onze vakkundige monteurs. Of uw reparatie nou klein of groot is: wij staan graag voor u klaar.

Voor een goed advies op schoonmaakgebied bent u bij DenoClean aan het juiste adres, want voor elke specifieke schoonmaakuitdaging hebben wij de oplossing.

Goede service en constante kwaliteit

DenoClean staat met een enthousiast team en diverse productspecialisten garant voor goede service en constante kwaliteit. En deze constante kwaliteit kunnen we onder andere garanderen door het periodiek onderhouden van uw schrobmachines. Bent u geïnteresseerd in onderhoud schrobmachines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 0493-380268 of kom naar onze showroom in Someren-Eind

0