DenoClean levert diverse Reinigers, Shampoo’s en Ontvetters:

          insect remover WE

Insect Remover WE

Insect Remover WE is een vloeibaar, zwak alkalisch reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van dode insecten op auto’s.
Door zijn speciale samenstelling is WE Insect Remover echter op verschillende manieren bruikbaar.

           shampoo and wax WE

Shampoo and Wax WE

Shampoo and Wax is een speciaal reinigingsmiddel met drievoudige werking voor auto’s, caravans, enz.
Shampoo and Wax geeft een grondige reiniging, een optimale en langdurige bescherming en een ongeëvenaarde glans.
Beschermt bovendien tegen corrosie en strooizouten en geeft een perfecte WAX-werking.

       Wheel-WE1

Wheel 7 WE

Wheel 7 is een zuurvrije velgenreiniger, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van alle soorten velgen. Verwijdert op een doeltreffende manier remstof en verontreiniging van allerlei aard.
Tast geen vloeren aan.

          images (12)

Wheel Cleaner WE

Wheel Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van zowel gewone als aluminium velgen, verwijdert zeer vlug en doeltreffend remstof en verontreiniging van allerlei aard. Voor verdere informatie en gebruiksaanwijzing, zie etiket.

          WE rack

Display voor WE by nerta

       imagesFENQLJU6

Jumbo

Begin 1990 werd het product Jumbo gecreëerd. Jumbo is een voor reiniger voor personen- en vrachtwagens. Vanaf de lancering kende Jumbo een ongekend succes. In minder dan geen tijd, werd Jumbo bekend en gewaardeerd over vrijwel heel de wereld. Jumbo wordt via een nevelinstallatie of beter nog, een schuimsysteem via lage druk op het voertuig aangebracht. Door zijn ongeëvenaarde werking op de ‘road film’ wordt het vuil van het lakwerk losgemaakt en kan nadien met hoge druk worden weggespoeld.

Resultaat : een schoon en glanzend resultaat zonder borstelen. Jumbo wordt speciaal aanbevolen als voor reiniger in carwash voor personenwagens of als reinigingsmiddel voor self carwash en vooral als wasmiddel voor vrachtwagens.

   alunet

Alunet

ALUNET is een krachtig zuur reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalk, vet, vuil en ijzeraanslag op muren, ramen, carwashmachines, -borstels en -vloeren. ALUNET kan als een algemene zure allround reiniger gebruikt worden op alle zuurbestendige oppervlakken en materialen. ALUNET tast geen glas aan en kan zonder problemen op glazen wanden gebruikt worden.

       download (1)

Truck Cleaner 2000

TRUCK CLEANER 2000 is een alkalisch en sterk geconcentreerd reinigingsmiddel met een zeer multifunctionele toepassing in de Car & Truck reiniging. TRUCK CLEANER 2000 wordt vooral gebruikt in voor reiniging en self carwash. TRUCK CLEANER 2000 kan gebruikt worden in chemiebogen, schuimbogen, hogedrukreinigers, schuimsystemen en handwas reiniging. TRUCK CLEANER 2000 verwijdert met verbluffend gemak dode insecten op het lakwerk. TRUCK CLEANER 2000 geeft een overvloedig en stabiel schuim.

       images (13)

ATC 100

ATC 100 is een krachtig zuur reinigingsmiddel op basis van fluorwaterstof peroxide. ATC 100 heeft een zeer groot toepassingsgebied, zoals CAR- TRUCK en BULK reiniging, gevelreiniging, verwijderen van roest, kalk, ijzeraanslag op muren, vele soorten metalen, water- en zuurbestendige oppervlakken. Reinigen en vernieuwen van aluminium.

[print_responsive_thumbnail_slider id=”1″]
0