DenoClean is een specialist in reinigingsmachines en producten

Wanneer u op zoek bent naar een professionele hogedrukreiniger of uitstekende kwaliteit schoonmaakmiddelen voor gebruik in Weert dan bent u bij DenoClean aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop van reinigingsmachines en –producten. Bij ons kunt u voor een scherpe prijs kiezen uit meer dan 500 producten, van klein verpakking tot IBC. Wij leveren bekende merken zoals Nerta, Porzelack, Numatic, Fast, DenoClean, Nilfisk-alto en Floorpul.

Hogedrukreiniger Weert schoonmaakmiddelen Weert

Hogedrukreiniger Weert, schoonmaakmiddelen Weert

Koop schoonmaakmiddelen of een hogedrukreiniger voor gebruik in Weert bij DenoClean

DenoClean richt zich al jarenlang op de verkoop van hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen en –machines. Bent u op zoek naar een hogedrukreiniger of andere producten voor gebruik in en rondom Weert dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. U bent ook welkom om onze showroom in Someren-Eind op uw gemak te bekijken. Hier vindt u namelijk een zo compleet mogelijk overzicht van alle producten. Naast de verkoop is DenoClean ook gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en keuren van elektrisch gereedschap en machines volgens de NEN 3140 norm.

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de producten in ons assortiment. Ook bent u uitgenodigd om onze showroom te bezoeken. Hier vindt u een overzicht van de schoonmaakproducten die wij aanbieden.

0