Polijstmachines zijn een ideaal hulpmiddel bij het polijsten en op glans brengen van de lak.
De machines hebben een langzaam draaiend elektronisch geregeld toerental. DenoClean heeft diverse merken polijstmachines in het programma.
Met behulp van de bijbehorende polijstsponzen krijgt men een veel beter en sneller resultaat.

 Polijstmachines Flex pe 14

Flex PE14-150:

Lichte polijstmachine met toerentalschakelaar voor schuren en polijsten.
VR-microprocessor-elektronica: met constante toerentalinstelling door tachogenerator, zachte aanloop, herstart-blokkering na stroomuitval, over belasting bescherming, temperatuur controle en toerentalkeuze Toerentalschakelaar en het kiezen van het toerental maken een gecontroleerd opstarten tot de optimale snelheid mogelijk Praktische greep kap, voert lucht weg van het gezicht van de gebruiker Toerentalsterke hoog rendement motor: sterk belastbaar Slanke steelgreep en ergonomisch gevormde kap voor een optimale handling en onvermoeid werken Duurzaam PUR-kabel, minder slijtage en kabelbreuk, flexibelere machinevoering.

Polijstmachines Flex 602

Polijstmachine Flex L 602 VR:

De motor en het versterkte speciale drijfwerk van het krachtpakket zijn ontwikkeld voor een zeer hoog draaimoment.
De beste voorwaarden dus over het polijsten van gelakte oppervlakken, autolak en voor de verzorging van natuurstenen vloeren met grote sponzen.
Dankzij een perfecte koeling is de polijstmachine zeer belastbaar.
Afhankelijk van het gebruiksdoel afzonderlijk inzetbaar met grijpkap of met beugelhandgreep

      PolijstmachinesExcentrice

Excentrische polijstmachine XC 3401 VRG:

Deze innovatieve polijstmachine simuleert door zijn excentrische rotatiebeweging de cirkelbeweging van de menselijke hand bij het polijsten.
Daarbij maakt de bijzonder rustige werking subtiel en nauwkeurig werken mogelijk, wat de voorwaarden schept voor hologramvrij werken.
De permanente rechtstreekse aandrijving zorgt door een constante slag ook onder belasting voor een gelijkblijvend polijstbeeld, en in combinatie met de grote slaglengte bestaat bovendien de mogelijkheid reeds aanwezige hologrammen op zwarte lak te verwijderen

Polijstmachines Poliermaschine AHT 2003 06

Productinformatie polijstmachine AHT:

Deze excentrieke speciale machine is ideaal voor het polijsten van diversen laksoorten. De speciale wax-pad zorgt voor een optimale hologram vrije hoogglans. Bovendien is het ideaal voor toepassing van waxen en afdichtingsmiddelen, zoals onze Superseal HTF. De machine laat geen schuurplekken of wolken achter en is zeer gemakkelijk te hanteren.

specificaties: 3500 omw / min, 150 Watt

 

0