DenoClean levert diverse interieur reinigers voor diversen oppervlakten:

Industriereiniger

Industrie reiniger:

Oppervlakken in zwaar vervuilde workshops voor hardnekkig vuil op bekleding, dashboard, sponningen en zelfs op vrachtwagenzeil. De veelzijdige industriële reiniger wordt effectief gebruikt in vele gebieden en op een verscheidenheid van materialen. Maakt vette en hardnekkige vuildeeltjes snel en gemakkelijk los en kan gemakkelijk worden verwijderd. De voedende werking van de industriële reiniger beschermt ook een breed scala van oppervlakken en trekt een verzorgende laag over vele materialen.

Fleckenwasser_051

Vlekken verwijderaar:

Onze vlekkenverwijderaar is een veelzijdige speciale reiniger en is een flexibele steun voor vele ondergronden van textiel en kunststof. Deze vlekkenverwijderaar verwijderd voorzichtig en grondig vet, olie, teer en was vlekken. Het is uitstekend geschikt voor een diepe reiniging van vele oppervlakken zoals zitkussens, voeringen, vloeren producten, textiel en kunststoffen.

Duftspray Citron_042

Interieurspray Citroen:

De Interieurspray citroen is harmonieus met echte garantie van frisheid. Want het straalt een schone en verfrissende geur en hygiëne in een zachte samenstelling. De gevoelige samenstelling van de spray maakt het discreet en laat tegelijkertijd oude en onaangename geuren verdwijnen. Het heeft betrekking op bestaande geurnoten en geharmoniseerd met een schone, ontspannende geur. Als een geur therapie voor de auto blijft een nieuwe langdurige frisheid met een ontspannende werking. De Lemony spuiten oefent zijn geuren en laat een vleugje frisheid van de lente. De interieurspray citroen is veelzijdig en is daarom ook geschikt voor op kantoor of voor een verfrissende geur huis.

  Kunststoff-Lederpflege-70

Kunststof en leder beschermer:

De nieuwe kunststof en leder beschermer Care 70 is een kwalitatief hoogwaardige product. De nieuwste generatie die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in het interieur. Het reinigt en verzorgt alle kunststof en leder onderdelen, waardoor het een satijnen glans geeft en betrouwbaar verzegeld. Het product is ook geschikt voor oude, broze en uitgedroogd lederen zetels dankzij deze innovatieve technologie om de behandelde oppervlakken terug naar hun oorspronkelijke uiterlijk te krijgen.

             Interieurcleaner WE

Interior Cleaner WE

Interior Cleaner WE is het nieuwste op shop gebied van nerta.
Reinigt snel en effectief.

                images (3)

Cockpit Protector WE

Cockpit Protector WE is het nieuwste op shop gebied van nerta.
Deze cockpit spray geeft een mooie zijde glans.

               WE rack

Display voor WE by nerta

[print_responsive_thumbnail_slider id=”1″]
0