• Reiniging in de breedste zin van het woord
  • Jarenlange ervaring
  • We werken uitsluitend met vakmensen
  • Groot assortiment nieuwe en gebruikte machines
  • Goede service en constante kwaliteit staan bij ons altijd centraal
  • Wij zijn gediplomeerd in het repareren, onderhouden en keuren van uw schrobmachines volgens de NEN 3140 norm

 

Voor het onderhouden en repareren van uw schrobmachines bent u bij DenoClean aan het juiste adres. Het onderhouden, repareren en keuren van uw machines en elektrisch gereedschap wordt bij ons uitsluitend gedaan door gediplomeerde mensen. Is er sprake van een mogelijke storing? Dan proberen wij deze binnen 24 uur te verhelpen. Voor kleine reparaties aan schrobmachines kunt u dagelijks bij ons terecht. Onder het genot van een kopje koffie proberen we uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Voor grotere reparaties hebben we onze werkplaats in Someren-Eind.

Kleine en grote reparaties schrobmachines

Wat er ook kapot is aan uw schrobmachine: wij proberen het altijd voor u op te lossen. Zowel voor kleine als voor grote reparaties schrobmachines zit u bij DenoClean helemaal goed. We zij niet voor niets gediplomeerd in het repareren van uw schrobmachines volgens de NEN 3140 norm. Dit betekent dat al onze machines veilig zijn en dat werkzaamheden met of aan de machines veilig moet worden uitgevoerd. Deze veiligheid staat bij ons centraal.

Veel meer dan reparaties alleen

U kunt ons dus inschakelen voor al uw reparaties schrobmachines. Maar we doen nog veel meer. We hebben een groot assortiment aan automotive producten, werkplaatsreinigers, shopproducten, technische producten, handreinigers, poetspapier, poetsmachines, microvezeldoeken, schoonmaakmiddelen, lakverzegeling, industriële reinigers, HACCP-gekeurde reinigers en nog veel meer.

Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 0493-380268 of kom naar onze showroom in Someren-Eind

0